Bun venit pe Forumul Andrei

Daca vezi aceasta pagina inseamna ca nu ai cont sau nu esti logat.
Daca doresti doar sa vizualizezi forumul poti apasa pe "x-ul" din dreapta si acesta imagine nu va mai fi afisata.

Pentru o vizualizare cat mai buna a acestui forum recomandam
8
Va uram o zi buna in continuare si o navigare cat mai placuta pe acest forum !


   
AcasaSustineFAQInregistrareConectareCautareCalendar
TwitterMagie

Navigare :: Divertisment :: Horoscop :: Magie & Vrajitorie
AutorMesaj
 nick
avatar
Rang: Administrator


MesajSubiect: Magie Mar Iun 30, 2009 5:04 am  
Magia este o incununare a stiintelor esoterice, este aplicarea chintesentei stiintei secrete. Magia se bazeaza pe aplicarea practica a celor 7 Legi ale Kybalioanului. Cea mai elocventa dintre acestea este Legea Mentalismului. Enuntul sau suna in felul urmator: ”Universul este mintal, totul este spirit”. Aplicand aceasta lege putem spune ca totul, inclusiv materia este o forma de manifestare a spiritului, aflat la o vibratie energetica ce tinde spre zero.

Magia a fost deseori categorisita drept alba sau neagra. Tehnicile utilizate in magie sunt unice, dar daca ele sunt folosite pentru a crea ceva bun atunci magia este denumita alba. Cand fortele magiei sunt utilizate pentru a face rau atunci este vorba de magie neagra.

Tehnicile utilizate in magie se bazeaza pe o perfecta cunoastere a doctrinei secrete, pe utilizarea simbolurilor existente in tarot si pe abilitatea si forta mentala a magicianului. Dezvoltarea fortei mentale se face prin exercitii specifice, facute in mod constant si ritmic. Este bine ca aceste lucruri sa fie facute sub indrumarea si supravegherea unei persoane avizate. Relatia dintre cel care vrea sa ajunga la aceste performante si indrumatorul sau nu este o relatie de subordonare, nu are atributele relatiei maestru-discipol. Relatia trebuie sa fie de colaborare si de deplina independenta a ucenicului care vrea sa fure ceva din arta maestrului.

Tehnicile de magie pot fi active sau pasive. Tehnicile active urmaresc atingerea unor obiective prin directionarea unei forme gand asupra unei tinte. Tehnicile pasive sunt tehnici cu scop de protectie. Ele sunt constituite de confectionarea si purtarea unor talismane, de impregnarea unor obiecte cu forme gand sub forma de pecete spirituala cu rol de paza si protectie.

Magia acceseaza forte extrem de puternice si cel care vrea sa desfasoare ritualurile respective trebuie sa fie foarte bine pregatit din punct de vedere informational, sa fie puternic la nivel energetic si sa aiba un control desavarsit asupra capacitatilor proprii. Pentru a putea lucra in siguranta cu fortele magice trebuie ca cel care intentioneaza acest lucru sa parcurga stagii de pregatire indelungata si sa isi perfectioneze continuu capacitatile si autocontrolul.

Cel mai important lucru pe care trebuie sa il respecte practicantul oricarei stiinte spirituale este Legea Morala. Desavarsirea morala a ocultistului este primul pas pe care trebuie sa il parcurga cel ce doreste sa se initieze in aceste taine.

Sursa: roportal.ro

*Scrie romaneste
*Sterg mesajele inutile sau scrise cu CAPS
*Nu fa spam
*Linkurile relevante în context sunt binevenite.

Transferul se face din contul dumnevoastra de Paypal
Copyright © 2008-2014 Forumul Andrei. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii
Aspect creat si codat de Alexandru Miron & Nick

.